Spring naar inhoud

OVER MIJ

Ik ben Merel Corbeij en werk sinds 2008 bij de Hogeschool van Amsterdam als docent en studieloopbaanbegeleider bij de studies Communicatie en Media, Informatie & Communicatie. Daarnaast coördineer ik de studiekeuzecheck van deze opleidingen.

In mijn werk ben ik, naast het lesgeven, vooral bezig met de begeleiding van studenten. Het gaat dan bij de studiekeuzecheck om nieuwe studenten en de vraag hoe we een zo passend mogelijk studieadvies kunnen geven. Zodat deze nieuwe studenten een idee krijgen of de opleiding bij hen past. Maar ik begeleid ook studenten in de propedeuse waarbij de vraag is of de opleiding inderdaad wel de juiste is. Dus zit de student op zijn/haar plek en welke studiekeuzes passen daarbij?

Naast mijn werk bij de Hogeschool geef ik regelmatig readingen. Op afspraak, maar ook aan studenten die op dit moment de readingopleiding volgen. Zelf ben ik in 2006 begonnen met verschillende cursussen intuïtieve ontwikkeling en in 2012 heb ik de readingopleiding bij het Centrum voor Leven en Intuïtie afgerond. Sindsdien ben ik steeds meer bezig met het toepassen van het energiewerk in mijn (werkende) leven. Een waardevolle aanvulling!

In Hart & Hoofd combineer ik mijn beide ervaringen: mijn ervaring op de Hogeschool met studenten en hun zoektocht naar de juiste studie(richting) en mijn ervaring als reader om contact te maken met de informatie die je intuïtie heeft. Met andere woorden: we gaan informatie uit Hart en Hoofd met elkaar verbinden bij het kiezen van de juiste studie!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op!